Παναθηναϊκός TV: Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί

Παναθηναϊκός TV: Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί

Ο Παναθηναϊκός επέμεινε στην απόφαση του να πορευθεί με το «Παναθηναϊκός TV» και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα, αναφορικά με τα έσοδα, είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Τον δικό του δρόμο αποφάσισε να τραβήξει στο θέμα των τηλεοπτικών ο Παναθηναϊκός που αρνήθηκε την πρόταση της Nova και έτσι έγινε η μόνη ομάδα της Super League που φέτος δεν θα είναι στη συνδρομητική τηλεόραση.

Με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου η πρόταση της Nova, ακόμα και η βελτιωμένη που κατατέθηκε, απορρίφθηκε ως μη συμφέρουσα και πλέον το PAO TV θα είναι αυτό που θα δείχνει τα παιχνίδια των «πρασίνων» τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρωθεί, από εμπορικές συμφωνίες και πρώτες εγγραφές στο νεοσύστατο κανάλι, περίπου 4 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στόχων των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι συγκεντρωθούν τα… διπλά, από το παραπάνω ποσό.

Γενικά, το πρόζεκτ το πιστεύουν αρκετά και θεωρούν πως το τελικό ταμείο θα είναι θετικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News