«Παναθηναϊκός TV»: Ενδεχόμενο ονοματοδοσίας με σημαντικά έσοδα

«Παναθηναϊκός TV»: Ενδεχόμενο ονοματοδοσίας με σημαντικά έσοδα

Σε κινήσεις που θα ενισχύσει οικονομικά το «Παναθηναϊκός TV» προχωρά ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με τη Live Sport.

Μετά τη συμφωνία με την COSMOTE TV για να προβάλλονται και μέσω του συνδρομητικού καναλιού τα παιχνίδια του «Παναθηναϊκός TV», υπάρχουν σε επαφές με την Vodafone και την Wind για να παρέχονται τα παιχνίδια και μέσω από αυτές τις πλατφόρμες.

Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξει ανάλογο deal και με τη Nova, που… παλεύει να πάρει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας στη Super League.

Επίσης, έχει υπάρξει ήδη μια σημαντική συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με άλλες στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου να συνάψουν συμφωνία χορηγίας που θα φέρει έξτρα έσοδα στα ταμεία.

Τέλος, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο ονοματοδοσίας στο «Παναθηναϊκός TV», προκειμένου κάποια εταιρεία να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό με αντάλλαγμα να προβάλλεται το όνομά της δίπλα σε αυτό του καναλιού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News