Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ σε Live Streaming, με σούπερ προσφορά!

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ σε Live Streaming, με σούπερ προσφορά!

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Ένα ακόμη ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, όπου υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη για την 7η αγωνιστική (6/11, 21:30).

Υποχρεωμένος να παίζει στα περισσότερα παιχνίδια με τη ταμπέλα του αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός στη φετινή Ευρωλίγκα και αυτό ισχύει και απέναντι στην πανάκριβη ρωσική «αρκούδα».

Οι πράσινοι επανέρχονται στα παιχνίδια μετά την αναβολή του αγώνα στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στη Ζενίτ. Το τελευταίο δείγμα γραφής για το σύνολο του Γιώργου Βόβορα ήταν άκρως εντυπωσιακό, καθώς ο Παναθηναϊκός νίκησε 82-68 σχετικά εύκολα τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν δύο νίκες και δύο ήττες στη διοργάνωση.

Στην άλλη πλευρά η ΤΣΣΚΑ μετρά τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες έχοντας δώσει όλα τα ματς ως τώρα. Τη περασμένη αγωνιστική επικράτησε της μαχητικής Βαλένθια  με σκορ 84-75 στην Μόσχα.

Σε ότι αφορά τη πρόσφατη προϊστορία, πέρσι ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Ρωσία και η ΤΣΣΚΑ στην Ελλάδα, αν και συνήθως τον πρώτο λόγο σε αυτό το ζευγάρι τον έχουν οι «έδρες».

Ο κορυφαίος αγώνας παίζει με Super Derby προσφορά*, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων και αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις. Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Ευρωλίγκα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News