Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας Live Streaming

Παναθηναϊκός - ΤΣΚΚΑ Μόσχας Live Streaming Ζωντανά | Panathinaikos - CSKA Moscow 5-3-2020

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 15η αγωνιστική της Euroleague

  • 28/12/2018 – 21:00
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 15ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Κάθε αρχή είναι δύσκολη, όμως αυτή του Ρικ Πιτίνο ξεπερνά τις νόρμες, καθώς με τον ίδιο να έρχεται από τον… εντελώς διαφορετικό μπασκετικό κόσμο των ΗΠΑ και μέσα σε σκάρτες τρεις μέρες στην Αθήνα να αντιμετωπίζει στο ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα.

Ο 66χρονος τεχνικός είναι δύσκολο να αλλάξει πολλά σε τόσο λίγες μέρες και δίχως (ακόμη) παρεμβάσεις στο υπάρχον ρόστερ.

Παρ’ όλα αυτά οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον άνεμο αλλαγής, που συνήθως είναι… ούριος και να πάρουν μια νίκη (6-8) που όσο δύσκολη φαντάζει, τόσο σημαντική θα είναι και για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Πιτίνο στο ντεμπούτο του δεν υπολογίζει στη βοήθεια του Κιθ Λάνγκφορντ που θα κάνει αγώνα δρόμου για τον «εμφύλιο» της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς εκτός έδρας κι αυτό την κάνει ίσως ακόμη πιο επικίνδυνη από το ήδη… εκφοβιστικό 11-3 της βαθμολογίας της.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και το ήδη πανίσχυρο ρόστερ του θα είναι πλήρες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ και ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς.

Η προϊστορία

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 38 φορές στο παρελθόν, με την ΤΣΣΚΑ να μετρά 21 νίκες έναντι 17 του Παναθηναϊκού. Πάντως το «τριφύλλι» στην έδρα του έχει την υπεροχή με 10-6, ενώ έχει το πάνω χέρι στα πολύ μεγάλα ραντεβού των δύο ομάδων, καθώς έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ σε δύο τελικούς (2007 στην Αθήνα, 2009 στο Βερολίνο) κι έναν ημιτελικό (1996 στο Παρίσι), ενώ σε δύο αναμετρήσεις σε μικρούς τελικούς Final Four οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.

Ίλια Μπελόσεβιτς, Ματέι Μπολτάουζερ και Όλεγκς Λάτισεβς θα διευθύνουν το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Live Streaming

Δηλώσεις Πιτίνο:

«Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 36 ώρες, τα παιδιά δουλεύουν πολύ. Οι παίκτες κατηγορούν τους προπονητές και το αντίστροφο. Πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά και να εκτελούμε πιο ουσιαστικά.

Δεν μπορώ να έρθω εδω με ένα μαγικό ραβδί και να αλλάξω πολλά. Αυτές θα έρθουν σιγά σιγά, όπως το να παίζουμε καλύτερα άμυνα, καλύτερα σκριν, μεγαλύτερη πίεση. Οι αλλαγές θα πρέπει να είναι μόνιμες.

Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη απ’ ότι με την Αρμάνι. Το να χάνεις είναι σαν τον καρκίνο, εξαπλώνεται. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το παιχνίδι εδώ είναι διαφορετικό. Έχω κοουτσάρει πολλές μορφές μπάσκετ, αυτοί οι παίκτες εδώ είναι καλύτεροι απ’ όσο δείχνουν και δουλειά μου είναι να τους βγάλω αυτό.

Δεν μπορώ τώρα να κάνω πολλές αλλαγές γιατί θα τους μπερδέψω αλλά θα βάλω αρκετές πινελιές στο προσεχές διάστημα. Θα ήθελα να έρθει ο Γιάννης εδώ και να αφήσει το Μιλγουόκι».

Δηλώσεις Ιτούδη:

«Κλείνουμε το πρώτο μισό της Regular Season στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα. Έκαναν κάποιες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία και θα είναι ακόμα πιο ενθουσιώδεις μπροστά στο εξαιρετικό κοινό τους. Δουλεύουμε καλά αυτές τις μέρες, πρέπει να διατηρήσουμε αυτό τον ρυθμό και να παίξουμε σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Για λινκς πατήστε εδώ

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Live Streaming

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News