Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας κανάλι ώρα:

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας κανάλι ώρα: Την τρίτη του νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα θα επιδιώξει να πάρει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Χωρίς τους Ίαν Βουγιούκα, Ζακ Όγκουστ και Μπεν Μπέντιλ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας των… εκατομμυρίων.

Παρόλα αυτά, το Τριφύλλι απέδειξε πως το χρήμα παίζει δευτερεύοντα ρόλο στο παρκέ, αφού υπέταξε την εξίσου ισχυρή Φενέρ με 14 πόντους πριν από δύο εβδομάδες.

Μετά τις αναβολές των παιχνιδιών με Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης και Προμηθέα Πατρών για το πρωτάθλημα, οι πράσινοι θα επιδιώξουν να φθάσουν στο «3-2» απέναντι στη… ρώσικη αρκούδα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 21:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Από μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού, το παρών στην συνέντευξη Τύπου μ αφορμή το αυριανό ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Με τον Κουβανό άσο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ρωσική ομάδα, τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Μάικ Τζέιμς, αλλά και να στέκεται στην βοήθεια που έχει στο «τριφύλλι» από όλους, προκειμένου να αγωνίζεται ως πλέι μέικερ…

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια υπερδύναμη στην Ευρωλίγκα. Έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ήμουν και εγώ εκεί πέρυσι. Έχει δύο προσθήκες. Έχουμε δει μερικά βίντεo και παίζουν καλά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Σαντ-Ρος.

Για τις αναμνήσεις του από την ΤΣΣΚΑ είπε: «Πάντα θα είμαι ευγνώμων για την πρώτη μου εμπειρία στην Ευρωλίγκα που ήταν εκεί, με τον κόουτς Ιτούδη και την υπόλοιπη ομάδα. Θα είναι διασκεδαστικό να παίζω εναντίον τους».

Σχετικά με τον κορωνοϊό τόνισε: «Δυστυχώς δεν ξέρεις ποιον και πώς θα χτυπήσει κάποιον. Είναι κάτι που πρέπει να δείξεις πως είσαι επαγγελματίας. Δεν θα πρέπει να σκεφτείς αυτό, θα μπορούσε να ήταν Covid-19, θα μπορούσε να ήταν ένα διάστρεμμα. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα».

Όσον αφορά στο ύψος της ΤΣΣΚΑ Μοσχας και το μαρκάρισμα του Τζέιμς σημείωσε ότι: «Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτούς και κυρίως στον τρόπο που δημιουργεί. Έχουν τρομερό ταλέντο ως ομάδα και θεωρώ ότι το να τον σταματήσουμε θα είναι κομβικό».

Τέλος, για τη θέση του πλέι μέικερ ανέφερε πως: «Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Σε όλη την καριέρα μου έπαιζα στο 2-3. Ο κόουτς Βόβορας με εμπιστεύεται να παίζω στον άσο. Έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά συνηθίζω. Η ομάδα με βοηθάει, ο κόουτς με πιστεύει και μου δίνει την ευκαιρία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News