Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 65-84: Οι πόντοι των παικτών του τριφυλλιού

Επιστροφή στην δράση έπειτα από δύο εβδομάδες για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00), σε ματς για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Τελευταίο δείγμα γραφής για τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (65-84). Έκτοτε η έκρηξη των κρουσμάτων τόσο στην χώρα όσο και στην διοργάνωση προκάλεσε διαδοχικές αναβολές. Το συνολικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού είναι στο 4-13, ενώ στο Μαρούσι έχει 4-4 και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο κενό διάστημα, η διοίκηση προχώρησε στην κίνηση της απόκτησης του Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ θα ενταχθεί στο ρόστερ μέσα στην επόμενη βδομάδα, διότι ταλαιπωρείται από covid και έρχεται για να δώσει λύσεις τόσο στην οργάνωση, όσο και στην εκτέλεση.

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το NovaSports Prime.

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Για το επίπεδο ετοιμότητας του «τριφυλλιού» μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης τονίζοντας: «Είναι δύσκολο και για εμάς και για τους παίκτες. Κυρίως για τους παίκτες, γιατί έχουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν για τη φυσική κατάσταση. Σε ό,τι αφορά τη δική μας δουλειά, 4-5 παιδιά προπονήθηκαν καλά. Κάποια άλλα είναι σε απραξία. Πρέπει να βρεις μια μέση διαδρομή, δεν είναι απλό. Αλλά αρκετές ομάδες υποφέρουν από αυτή την κατάσταση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News