Παναθηναϊκός: Τριάδα που φέρνει πράγματα στην εξίσωση

Παναθηναϊκός - Εφές 86-71: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Παναθηναϊκός από τον Σεπτέμβρη επανασχεδιάστηκε ώστε να παρουσιάσει ένα αναβαθμισμένο πρόσωπο στο αθλητικό κομμάτι και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει φέρνοντας δίπλα στον Πάρις Λι τους Πονίτκα και Μπέικον.

Όταν ο Ράντονιτς αποφασίζει να χαμηλώσει τα σχήματά του με τον Αμερικανό στο “4” το τριφύλλι μπορεί να πιέσει περισσότερο αμυντικά, να τρέξει στον αιφνιδιασμό, να κολλήσει μούρες στο χνώτο του αντιπάλου με τον Ντουέιν μπαλαντέρ.

Αυτές οι lineups θεωρητικά θα βοηθήσουν τους πράσινους να επιστρέψουν από δύσκολες καταστάσεις τη τρέχουσα σεζόν αν βεβαίως οι αθλητές εμφανιστούν αντάξιοι των προκλήσεων.

Αξία και κλάση διαθέτουν πάντως. Με αυτούς σε καλή κατάσταση ανεβάζει την ένταση μαζί με τη γραμμή πίεσης στην άμυνα σου ενώ η ταχύτητα στο επιθετικό κομμάτι είναι μεγαλύτερη όπως κι οι χώροι μιας και το πρόσωπο-πλάτη παιχνίδι αρκετών (περιφερειακών ή ψηλών) λειτουργεί ως γόνιμο έδαφος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News