Παναθηναϊκός: Τριάδα απόλαυση, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα!

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Φέτος που τους βρήκε, λείπει επιθετικός

Σεμπάστιαν Παλάσιος, Φώτης Ιωαννίδης και Αϊτόρ είναι απόλαυση να τους βλέπεις τους τελευταίους μήνες.

Αν ο Έλληνας ήταν πιο…παιγμένος κι αυτή τη στιγμή μπορούσε να εγγυηθεί 15-20 γκολ το χρόνο τώρα δεν θα ανησυχούσες καν για την ευρωπαϊκή έξοδο αφού θα ήσουν πιο ανταγωνιστικός, προφανώς στο πρωτάθλημα θα είχες περισσότερους πόντους.

Η επιθετική γραμμή όσο πάει και βελτιώνεται. Οι παραπάνω παίζουν όλο και πιο αυτοματοποιημένα, στη Λαμία σκόραραν, σέρβιραν ο ένας στον άλλον, δημιούργησαν ρήγματα, ευκαιρίες, έβγαλαν συνδυασμούς, έκαναν κλεψίματα, έβγαιναν στους κενούς χώρους ψάχνοντας συνεργασίες, κοντολογίς ήταν εξαιρετικοί.

Σιγά σιγά όλοι τους δικαιώνουν τις προσδοκίες που υπήρχαν από τον κόσμο.

Γκολ και ασίστ έχουν κάμποσες στο ενεργητικό τους άπαντες. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε την τακτική τους προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα, με τον Αργεντινό να είναι ο κορυφαίος σε αυτό το επίπεδο, αφού σπάνια θα αφήσει τον μπακ του ακάλυπτο.

Οποιαδήποτε σύγκριση με εξτρέμ προηγούμενων ετών περιττεύει…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News