Παναθηναϊκός: «Τρεις στον «αέρα» από τη μεσαία γραμμή»

Παναθηναϊκός: «Τρεις στον «αέρα» από τη μεσαία γραμμή»

Δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνουν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ή την επόμενη σεζόν τρεις μέσοι στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώτος είναι ο Γιασίν Αγιούμπ. Έχει πολύ βαρύ συμβόλαιο, δεν υπολογίζεται, αλλά όσο δεν αγωνίζεται κιόλας, τόσο πιο δύσκολα θα είναι να αποχωρήσει. Ο Ολλανδομαροκινός έδειξε την πρόθεση να παίξει στον ΠΑΟ Β’ και αυτό θα συμβεί τον επόμενο μήνα. Δυστυχώς, εκείνος ήταν άτυχος και τραυματίστηκε λίγο πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Β’.

Γενικότερα, ο μάνατζέρ του παρουσιάζεται δραστήριος και ψάχνει στην αγορά να βρει ενδιαφερόμενη ομάδα. Αν βρει πρόταση, μάλλον θα φύγει τον Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται πως τον έφερε στο Τριφύλλι ο Τσάβι Ρόκα επί των ημερών του Γιώργου Δώνη στον πάγκο.

Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Μπουζούκης. Δεν έχει «κοπεί» από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έχει πάρε μερικές συμμετοχές τελευταία με την πρώτη ομάδα. Στην ηλικία που βρίσκεται, ο Μπουζούκης θέλει να παίξει ποδόσφαιρο κι αν «σκάσει» κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό, δεν θα παρουσιαστεί αρνητικός.

Ο τρίτος είναι ο Μαουρίσιο. Αξιόπιστη λύση από τον πάγκο, περσινός MVP για τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Διούδη. Μπορεί και να είχε αποχωρήσει από το σύλλογο, αν είχε φτάσει νωρίτερα η πρόταση από την Νταμάκ. Έχει πέραση και ο μάνατζέρ του «ψάχνεται». Από την πλευρά του, το Τριφύλλι είναι αβέβαιο αν θα κρατήσει για πάγκο έναν ποδοσφαιριστή περασμένης ηλικίας. Πάντως, έχει βάλει δύο γκολ φέτος και είναι ο μοναδικός, πλην του Καρλίτος από την ομάδα!

πηγη: livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News