Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες επιπέδου ή πολλοί για μια νέα αρχή;

Παναθηναϊκός: Με Αρμάνι στον τελικό - Η ώρα και η μέρα

Οκτώ σερί ήττες από τους άλλους δεν είναι κι η καλύτερη προίκα για να μπεις στην καινούργια σεζόν.

Ειδικά όταν σκέφτεσαι ήδη να αλλάξεις πλάνο, φέρνοντας άλλο παίκτη στη θέση του Α.Αντριους και περιμένοντας δύο ακόμα (Μήτογλου κι ένα ξένο ψηλό).

Καμιά διαφωνία ότι η περσινή αποτυχημένη ομάδα ήθελε σοβαρή ενίσχυση, άλλους παίκτες, σίγουρα καλύτερους και ακριβότερους από αυτούς που είχε.

Η δε επίθεση έπρεπε να σταματήσει να είναι στηριγμένη, όπως ένα χρόνο πριν, αποκλειστικά πάνω στo Νεμάνια Νέντοβιτς, που είναι καλός παίκτης, αλλά όχι η απόλυτη λύση για κάθε επιθετικό πρόβλημα λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που βγάζει το ταλαιπωρημένο του κορμί.

Ίσως πάλι -βλέποντας την κατάσταση όπως είναι σήμερα-ίσως έπρεπε τα χρήματα να επενδυθούν σε λίγους που θα έκαναν διαφορά.

Αλλά τελικά προέκυψε άλλη λύση: να αποκτηθούν πολλοί. Μια ομάδα σίγουρα μπορείς να την κάνεις καλύτερη προσθέτοντας τρεις παίκτες επιπέδου: αν προσθέσεις οκτώ απλούστατα κάνεις μια καινούργια αρχή.

Έχει γίνει βίωμα του κλαμπ το τελευταίο κάθε καλοκαίρι γιατί δεν μπορεί να επενδύσει στο χρόνο, να πει δηλαδή ότι θα στηρίξει τον προπονητή του (με πράξεις, όχι στα πρωτοσέλιδα) για να βελτιώσει πράγματα και για να χτίσει, ίσως με κόστος μια σεζόν στην οποία δεν θα είναι προτεραιότητα η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Θα δούμε αν θα αλλάξει η συνταγή με Ράντονιτς-Πεδουλάκη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News