Παναθηναϊκός: Τρεις μεταγραφές, τρία χαμόγελα!

Παναθηναϊκός: Τρεις μεταγραφές, τρία χαμόγελα!

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα μεταγραφική περίοδο έδειξε ότι προχώρησε σε πολύ προσεκτικές και παράλληλα σωστές κινήσεις, οι οποίες μόνο οφέλη μπορούν να του δώσουν παροντικά αλλά και μελλοντικά.

Στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία όπου οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 2-0 αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας όλες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τους Πούχατς, Κλεϊνχέισλερ και Μαντσίνι.

Τα δείγματα που πήρε κι από τους τρεις ποδοσφαιριστές ήταν εξαιρετικά, ενώ είναι δεδομένο πως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέποντας αυτή την εικόνα από τους συγκεκριμένους παίκτες πήρε μεγάλη χαρά κι αισιοδοξία. Κι αυτό διότι οι πράσινοι χρειαζόντουσαν ποιοτική ενίσχυση στο ρόστερ τους.

Αρχικά ο Τιμότεους Πούχατς για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός. Ο Πολωνός έπαιξε όλη την πλευρά με μεγάλη άνεση, βοήθησε πολύ επιθετικά με τις εμπνεύσεις του, ενώ άγγιξε δύο φορές το γκολ. Την πρώτη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και τη δεύτερη ο Σαράνοφ απέκρουσε το σουτ του. Πάντως ο Πούχατς δείχνει πως μπορεί να δώσει πολλές και ποιοτικές λύσεις στην ομάδα.

Από εκει και πέρα ο Λάζλο Κλεϊνχέιζλερ ήταν αρκετά ορεξάτος. Κινητικός, πίεζε ψηλά, έδινε ένταση στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και προσπαθούσε συνεχώς για το καλύτερο. Μάλιστα επιβεβαίωσε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που πατάει την αντίπαλη περιοχή έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Μία εξ’ αυτών κατέληξε στα δίχτυα με τον Ούγγρο να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Τέλος, ο Ντάνιελ Μαντσίνι ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά στη θέση του Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία δίνοντας πλάτος στο γήπεδο κι ανοίγοντας περισσότερους χώρους για τους συμπαίκτες του. Ο Μαντσίνι σαφώς κι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει το πρωτάθλημα και διαθέτει την ποιότητα, ώστε να δώσει πολύτιμες βοήθειες στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News