Παναθηναϊκός: «Τρέχει» τσεκαρισμένες επιλογές του καλοκαιριού τον Ιανουάριο!

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν θέλει την ανανέωση του Μαουρίσιο

Στο… συρτάρι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπάρχουν μερικές λύσεις ποδοσφαιριστών που για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν το καλοκαίρι, αλλά πλέον, τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί.

Ο Σέρβος προπονητής δεν έχει παρατήσει τα μεταγραφικά, κάθε άλλο γίνονται προεργασίες ενόψει χειμώνα, ώστε ο Παναθηναϊκός να εμφανιστεί έτοιμος να κάνει τις επιλογές του.

Μερικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ο Ιβάν έχει κυκλώσει, θα μπουν στο τελευταίο εξάμηνο των συμβολαίων τους με τις ομάδες του και έτσι, το Τριφύλλι θα μπορέσει να δελεάσει τους απέναντι συλλόγους, που προκειμένου να μείνουν με άδεια τα χέρια, θα χαμηλώσουν (πολύ) τις απαιτήσεις τους.

Σημειωτέων πως υπήρξαν και 1-2 περιπτώσεις παικτών που τέθηκαν υπόψιν κι έκαναν «κλικ» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγο πριν το κλείσιμο του θερινού παζαριού και λόγω των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων, δεν κατέστη τότε δυνατό τότε να εξεταστούν ενδελεχώς και να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στο…παρασύνθημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News