Παναθηναϊκός τραυματισμοί: Το ντόμινο προβλημάτων που του δημιουργούν

Παναθηναϊκός τραυματισμοί: Το ντόμινο προβλημάτων που του δημιουργούν

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά είναι γεγονός πως δεν έχει αγωνιστεί ποτέ πλήρης. Μάλιστα τα προβλήματα τραυματισμών τον κυνηγούν ακόμα και στη μίνι προετοιμασία της Κύπρου, δημιουργώντας του πολλά εμπόδια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλιώς τα είχε σχεδιάσει τα πράγματα στο μυαλό του κι αλλιώς του εξελισσόνται. Ο λόγος είναι οι πολλοί και σημαντικοί τραυματισμοί που έχει ο Παναθηναϊκός ακόμα και μέσα στην περίοδο της μίνι προετοιμασίας στην Κύπρο. Για την ακρίβεια οι πράσινοι είχαν ήδη εκτός δράσης τους Αϊτόρ, Τρουιγέ και στην Κύπρο αποκόμισαν προβλήματα και οι Σένκεφελντ, Γκάνεα, Κουρμπέλης, Τσέριν, Ιωαννίδης.

Επίσης να θυμίσουμε ότι και ο Παλάσιος προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού, βαριά θλάση, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμα στο ρυθμό που επιθυμεί τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας. Με τα υπάρχοντα προβλήματα, λοιπόν, τα σχέδια του Γιοβάνοβιτς έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς τα χέρια του είναι δεμένα.

Ο Σέρβος τεχνικός είναι γεγονός πως στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Κύπρο θα ήθελε να δουλέψει εναλλακτικά συστήμα και να δει πως θ’ ανταποκριθούν μέσα σ’ αυτά οι παίκτες του, ωστόσο έχοντας μεγάλο μέρος βασικών παικτών του εκτός, αποφάσισε να παραμείνει πιστός στο ήδη δουλεμένο 4-3-3, το οποίο με μια μικρή παραλλαγή γίνεται 4-2-3-1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News