Παναθηναϊκός: «Του προτείνει τριετές συμβόλαιο - Ποιο το κασέ»

Παναθηναϊκός: «Του προτείνει τριετές συμβόλαιο - Ποιο το κασέ»

Η ενίσχυση στο κέντρο των μετόπισθεν βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό και στην παρούσα χρονική στιγμή το τριφύλλι έχει ρίξει το βάρος στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Φραν Βέλεθ και θα καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Ισπανού στόπερ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, που πέραν των ανασταλτικών του ιδιοτήτων θα έχει και ικανότητα στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω και με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά ο (επίσης) Ισπανός, Ιγνάσι Μιγκέλ, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να δελεάσει τον Μιγκέλ για να κλείσει στο τριφύλλι βάζοντας στο τραπέζι την προοπτική τριετούς συμβολαίου που σίγουρα εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τον ποδοσφαιριστή και του προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια για να ταξιδέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ισπανίας.

Σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα νούμερα πάνω στα οποία γίνονται οι διαπραγματεύσεις δεν είναι στο επίπεδο αυτών που γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες πάνω από 700.000 ευρώ αλλά πολύ πιο χαμηλά. Η δε Χετάφε λογικά δεν θα δημιουργήσει εμπόδια στην όλη διαδικασία αφού δεν υπολογίζει τον Ισπανό στόπερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News