Παναθηναϊκός: «Του κάνει του Γιοβάνοβιτς ο Νιάς»

Νιάς: «Δεν είναι κακό αποτέλεσμα, φωνάξαμε «παρών»!»

Η υπόθεση του Σεχ Νιάς απασχολεί τον Παναθηναϊκό, καθώς αρέσει και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι νωρίς να ασχοληθούμε με τα μεταγραφικά. Παίζει το όνομα του Νιάς, ο Παναθηναϊκός τον έχει βάλει στο τραπέζι και κάνει του Γιοβάνοβιτς. Μπορεί να παίξει στο ‘6’, αλλά και ως στόπερ. Το θέμα είναι πώς τον παραχωρεί η Λιλ. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να τον πάρει μόνο για έξι μήνες. Για τις άλλες θέσεις δεν είναι τίποτα σίγουρο. Πιστεύω πως κάποιος αριστερός μπακ θα αποκτηθεί», ανέφερε.

Όσο για την κατάσταση του Μπαρτ Σένκεφελντ; «Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν προλαβαίνει το ματς της Δευτέρας με τη Λαμία. Το βλέπω δύσκολο, δεν νομίζω να το ρισκάρει ο Γιοβάνοβιτς. Λογικά θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο ματς, με τον Παναιτωλικό», τόνισε.

Ακούστε όσα ανέφερε:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News