Παναθηναϊκός: Του χρόνου με κόσμο θα… αφηνιάσει ο Χεζόνια

Άλμπα - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Μεγάλη υπόθεση να μπορέσει ο Τάκης Τριαντόπουλος να πείσει τον Μάριο Χεζόνια να μείνει άλλη μια χρονιά στο ΟΑΚΑ παρότι πρόσφατα ο Κροάτης ποστάρισε ότι βλέπει το μέλλον του μόνο στην Αθήνα.

Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει του χρόνου ο παίκτης με χιλιάδες κόσμο να επευφημεί τις προσπάθειές του, άλλωστε ο τύπος αγάπησε την ομάδα βλέποντας συχνά στα social την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο Μαρούσι οι πιστοί της.

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο για παίκτη της κλάσης του επί Οντέτ Κάτας ο Χεζόνια πέρασε απαρατήρητος (!) στα λεπτά της συμμετοχής του.

Τα καθήκοντα του παρέμεναν ακαθόριστα και νεφελώδη όσο κι αν φαίνεται παράταιρο. Ουσιαστικά για τον κόουτς ήταν …αόρατος, σχεδόν πάντα πρώτη αλλαγή λες και μιλάγαμε για τον…Καλαϊτζάκη!

Η βέβαιη ανανέωση Παπαπέτρου, η ενσωμάτωση του Χάουαρντ Ρος στη φυσική του θέση («3») και τα «πυρηνικό όπλο» που λέγεται Χεζόνια τη νέα περίοδο θα υπενθυμίζουν σε κάθε αγώνα σε ποιο ακριβώς σημείο συγκεντρώνεται η δύναμη πυρός του Παναθηναϊκού του Δημήτρη Πρίφτη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News