Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Ζενίτ

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Ζενίτ

Με την… αύρα από το ντέρμπι των αιωνίων, ο Παναθηναϊκός λύγισε και τη Ζενίτ επικρατώντας 70-64 στο ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστές τους Νέντοβιτς και Παπαγιάννη και επέστρεψε στις νίκες μετά από 5 ήττες.

Μετά από ένα σχετικά κακό πρώτο ημίχρονο, το «τριφύλλι» ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και χάρη στο εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο πήρε το προβάδισμα. Ωστόσο, χρειάστηκε στο τέλος ένα μεγάλο τρίποντο του Νέντοβιτς (στο 38′ για το 66-62), αλλά και δύο βολές του Παπαπέτρου στο τέλος για το 68-64 ώστε να φτάσει στο τρίτο ροζ φύλλο της σεζόν (3-9).

Κορυφαίος για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ο Γιώργος Παπαγιάννης με 18 πόντους (10 στην 3η περίοδο), 13 ριμπάουντ, 4 μπλοκς και 31 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης! Από κοντά ακολούθησε και ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 18 πόντους και 5 ασίστ.

Κορυφαίος ήταν και ο κόσμος του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, με την ατμόσφαιρα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Παλμός, πάθος στις εξέδρες από τους 5200 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News