Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μπολόνια

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μπολόνια

Το… πείσμα του Ντέρικ Ουίλιαμς (26π., 5/8τρ., 8ρ.) χάρισε στον Παναθηναϊκό τη νίκη στο… νήμα επί της Βίρτους Μπολόνια και την τρίτη εφετινή του στη Euroleague.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 88-85 των Ιταλών στο ΟΑΚΑ στην παράταση (76-76 κ.α), για την 9η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον Αμερικανό να σημειώνει την ανατροπή και να «κόβει τα φτερά» των φιλοξενουμενων στα 16.2΄΄ για τη λήξη από τα 6.75, υποχρεώνοντας τους στην πέμπτη ήττα τους.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στη σελίδα της Ευρωλίγκας, στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν 5.125 θεατές.

Είναι ωστόσο πολύ πιθανό, στο αυριανό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, ο αριθμός να είναι μεγαλύτερος.

Παναθηναϊκός: Λι και Γκουντάιτις του έδωσαν λύσεις!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια κι εκτός από το ματς κέρδισε ακόμα δύο παίκτες του.

Το χθεσινό βράδυ στο ΟΑΚΑ είναι από εκείνα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να κρατήσει αρκετά πράγματα πλην της νίκης. Ένα από αυτά είναι η εμφάνιση που πραγματοποίησαν δύο παίκτες του, οι οποίοι μάλιστα τον τελευταίο καιρό δεν το συνήθιζαν.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Πάρις Λι και Αρτούρας Γκουντάιτις. Τόσο ο Αμερικανός guard όσο και ο Λιθουανός center ήταν μετά από αρκετό καιρό θετικοί και πρόσφεραν όσα περισσότερα μπορούσαν στην ομάδα τους, προκειμένου εκείνη να φτάσει στη νίκη.

Ο Πάρις Λι αγωνίστηκε 30:12 λεπτά και τελείωσε το ματς με 15 πόντους, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Από την άλλη πλευρά ο Αρτούρας Γκουντάιτις αγωνίστηκε συνολικά 22:23 λεπτά έχοντας 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News