Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Αρμάνι

Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός αψήφησε τα νεκρά διαστήματα της κανονικής διάρκειας και εξαργυρώνοντας την αποφασιστικότητα του Ντουέιν Μπέικον και την μαχητικότητα του Πάρις Λι, έστειλε τον αγώνα στην παράταση (72-72κ.α.), όπου μίλησε η άμυνα και η… κλάση του Αμερικανού (31π.), διευρύνοντας στις 4 νίκες το νικηφόρο σερί του.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 90-77 της Αρμάνι Μιλάνο, για την 12η αγωνιστική της Euroleague, ισορροπώντας σε 6-6 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας τους ουραγούς Ιταλούς στην 8η διαδοχική ήττα και ένατη στο σύνολο.

Σε μία νέα βραδιά καριέρας και σημειώνοντας career high σε πόντους (31π.) και index (28β.) ο Μπέικον κράτησε όρθιο το τριφύλλι ακόμη κι όταν βρέθηκε στο -15 στην κανονική διάρκεια, βρίσκοντας στο κομβικότερο σημείο στήριξη από τον Πάρις Λι (22π., career high), με τον τελευταίο να καταγράφει και την πολύτιμη ασίστ στον Παπαγιάννη, με την οποία ο Έλληνας σέντερ έστειλε το ματς στην παράταση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Ευρωλίγκα, το ΟΑΚΑ είχε περίπου 10.000 οπαδούς!

Ο κόσμος συνέβαλε τα μέγιστα για την ανατροπή της ομάδας, καθώς στήριξε τους γηπεδούχους ακόμα και στο -15…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News