Παναθηναϊκός: Τόσες φορές, δεν είναι δυνατόν να είναι τυχαίο!

Πρόκληση Αστέρα προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Θα σας γαμ... στη Λεωφόρο»

Το προπονητικό τιμ που αντικατέστησε εκείνο του Ντάνι Πογιάτος προσπάθησε να κάνει δουλειά με την φυσική κατάσταση αλλά ως γνωστόν αυτά τα πράγματα δουλεύονται το καλοκαίρι κι όχι εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ανάμεσα σε σερί ματς, υποχρεώσεις και πειραματισμούς κάποια βελτίωση είδαμε στα τρεξίματα, αλλά και πάλι οι …τρύπες σε αυτό τον τομέα ήταν τόσο μεγάλες που ο κόουτς βλέποντας τις μετρήσεις και ξέροντας ότι οι παίκτες του δεν είναι για πολλά-πολλά, αποφάσισε να πάει σε παιχνίδι πίσω από τη μπάλα, παρά σε κατοχή.

Το φοβερό στατιστικό που προκύπτει είναι ότι όποτε η ομάδα σκοράρει δις κάνει τη ζωή της… δύσκολη. Συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν δεχτεί τέρματα σε οχτώ (8) παιχνίδια μετά το 80′ ! Με αυτόν τον τρόπο ο Παναθηναϊκός έχει χάσει-πετάξει βαθμούς ή έχει μειωθεί στο σκορ κάνοντας δύσκολη και αγχωτική τη ζωή του ως το φινάλε.

Αυτό δείχνει ότι οι παίκτες βγάζουν άγχος στα τελευταία λεπτά και δεν μπορούν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους, κάτι που έχει άμεση σύνδεση με τις περιορισμένες τους ανάσες. Έγινε στον πρώτο γύρο με τον ΠΑΣ και την ΑΕΚ που τους άφησες μπάλα μετά το 2-0 και σε πίεσαν πολύ.

Με τον ΠΑΟΚ. Με τον πρωτοπόρο. Με τον Αστέρα. Τόσες φορές δεν είναι δυνατόν να είναι τυχαίο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News