Παναθηναϊκός: Τόσα θα δώσει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή βόμβα

Retweet Αλαφούζου σε ανάρτηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού! (pic)

Τα πράσινα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Γίρι Κόβαρ, με το «τριφύλλι», όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, να ετοιμάζεται να πυροδοτήσει και νέα «βόμβα» μετά από εκείνη του Κουβανού superstar Φερνάντο Ερνάντεζ!

Οι «πράσινοι» είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής, με τον 33χρονο Ιταλοτσέχο ακραίο, ο οποίος, μάλιστα, θα έχει τη… σφραγίδα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Και αυτό, διότι μετά από σχετική κουβέντα μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Τάκη Μαλακατέ αποφασίστηκε να αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ την αποπληρωμή μιας μεγάλης μεταγραφής στο βόλεϊ, κάτι, που, εν προκειμένω, οδεύει προς την υλοποίησή του!

Η τεχνική ηγεσία κατέληξε στον Κόβαρ και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υλοποιήθηκε με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ποσό που αγγίζει τις 150.000 ευρώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News