Παναθηναϊκός: Τόσα δίνει σε Νέιπιερ - Η πρόταση του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός: Τόσα δίνει σε Νέιπιερ - Η πρόταση του Τριφυλλιού

Στον Σαμπάζ Νέιπιερ κατέληξε ο Ντέγιαν Ράντονιτς για την ενίσχυση της περιφέρειας του Παναθηναϊκού.

Ο Πορτορικανός γκαρντ αγωνιζόταν πέρυσι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και έχει εμπειρία στη Euroleague.

Ωστόσο, λόγω της απαγόρευσης της συμμετοχής των ρωσικών ομάδων μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Νέιπιερ υπέγραψε στους Καπιτάνες στο Μεξικό, που αγωνίζονται και στην G-League.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση 400.000 ευρώ στον Νέιπιερ και περιμένουν την απάντησή του, ενώ στο παιχνίδι έχουν μπει ακόμη δύο ομάδες.

Ο Νέιπιερ έπαιζε φέτος στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Κάπιτανς έχοντας 16,7 πόντους και 4,6 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά λόγω τραυματισμού δεν συνέχισε.

Ο δις πρωταθλητής κολεγιακού πρωταθλήματος με το Κονέκτικατ έχει αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τους Χιτ, τους Νετς, τους Μάτζικ, τους Τίμπεργουλβς, τους Μπλέιζερς και τους Γουίζαρντς ενώ σε 354 παιχνίδια στο ΝΒΑ είχε 7 πόντους και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News