Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα θα πάει ο Κέντρικ Πέρι

Παναθηναϊκός: «Προς οριστική συμφωνία με Κέντρικ Πέρι»

Με την επιλογή ενός παίκτη που γνωρίζει ο Δημήτρης Πρίφτης από τη VTB League, ανοίγει ο… χορός των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Κέντρικ Πέρι για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον Αμερικανό γκαρντ να ανυπομονεί να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στη Euroleague.

Ο 29χρονος θα καλύψει τη θέση «1» στο ρόστερ του «τριφυλλιού», το οποίο… σκανάρει την αγορά για ακόμη μία αξιόπιστη επιλογή στην περιφέρεια του.

Ο Πέρι, ο οποίος είχε έρθει αντιμέτωπος με την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη όταν αγωνιζόταν στη Νίζνι τη σεζόν 2018-19 στη VTB League, πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά εφέτος στο EuroCup (5ος σκόρερ) με τη φανέλα της Τσεντεβίτα, έχοντας μέσο όρο 16,1 πόντους (73,8% βολές, 58,3% δίποντα, 35,7% τρίποντα), 6,1 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 1,2 λάθη. Στην Αδριατική Λίγκα είχε 15,3 πόντους, 4,5 ασίστ και 2,4 ριμπάουντ.

O παίκτης θα αμοίβεται με ένα ποσό 350-400 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News