Παναθηναϊκός: Τον κρατάς ή τον διώχνεις;

Παναθηναϊκός: Τον κρατάς ή τον διώχνεις;

Τι θα κάνει ο Δημήτρης Πρίφτης με την περίπτωση του ΤΤ Μπρέι;

Ο τύπος ήταν πάντα σουτέρ, τα …στάζει δίχως σταματημό όταν βρει ρυθμό και κάτι τέτοιους παίκτες δεν τους βρίσκεις εύκολα στην αγορά σε τόσο προνομιακό κόστος.

Ο λόγος που ο Μπρέι δεν μπόρεσε να κάνει μεγαλύτερο ξεπέταγμα στην καριέρα του ήταν ότι στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού είναι στην καλύτερη περίπτωση οριακά πάνω από το μέσο όρο για την θέση του, κάτι που ξεκινά από τα μέτρια αθλητικά του προσόντα.

Ο ταλαντούχος γκαρντ έχει καλό ύψος για δυάρι, αλλά δεν είναι δυνατός για να μαρκάρει αθλητικούς παίκτες, μήτε αρκετά γρήγορος για να μαρκάρει πόιντ γκαρντ.

Μπορεί να βάλει μπάλα στο παρκέ, αλλά δεν είναι καλός χειριστής, κάτι που σε συνδυασμό με τα μέτρια αθλητικά του προσόντα δεν τον αφήνουν να δημιουργήσει το σουτ του σε υψηλότερο επίπεδο. Είναι ΟΚ πασέρ και βλέπει γήπεδο, μπορεί να παίξει κάποιες στιγμές σε ανεκτό βαθμό Πικ εν Ρολ, αλλά κυρίως όταν μένει στις απλές πάσες και δεν δοκιμάζει κάτι εξαιρετικό. Συμφέρει να τον ανανεώσεις ή όχι;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News