Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι είναι πλέον «λιτό», ελάχιστα «φορτωμένο»

«Έκλεισε» φιλικό ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ

Ακόμα ένα κακό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά κόντρα στη Λάρισα.

Ο κάπτεν Παπαπέτρου είπε μετά τη λήξη ότι η ομάδα πιστεύει στο πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα για ένα ακόμα τίτλο μα τα πεπραγμένα στο παρκέ άλλα δείχνουν.

Πλην του Ιωάννη και του Νέντοβιτς οι υπόλοιποι έδειχναν να κάνουν αγγαρεία. Το τριφύλλι είναι πλέον πιο «λιτό», ελάχιστα «φορτωμένο» με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ακόμα και στο ταπεινό επίπεδο της λίγκας μας.

Μόνο εμείς βλέπουμε ότι το κλαμπ είναι υπερβολικά επικεντρωμένο στο τρίο Παπαπέτρου-Παπαγιάννη-Νέντοβιτς;

Αρκούν αυτοί οι τρεις για να βρεθεί για μια ακόμα σεζόν το σωματείο στη Γη της (εγχώριας) Επαγγελίας;

Οι υπόλοιποι που πληρώνονται για να ξεχωρίζουν δεν ενθουσιάζουν κιόλας. Ο Μέικον (μετά από ένα φοβερό ξεκίνημα) είναι με τα φεγγάρια του.

Ο Εβανς παραμένει ρολίστας, ο Οκάρο χάνει καρφώματα μόνος του με το καλάθι (!), οι μικροί δεν παίζουν και περιμένεις να σε ξελασπώσουν οι ρολίστες, Κασελάκης-Μποχωρίδης.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό μπορεί να σε βοηθήσει στους τελικούς όπου οι νεοφώτιστοι θα κατέβουν πεινασμένοι για το πρώτο τους νταμπλ μετά από 25 χρόνια!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News