Παναθηναϊκός: Το «τέλος» του Ράντονιτς!

Παναθηναϊκός - Λαύριο 93-70: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Μέρες… ίσως και ώρες, μετράει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ντέγιαν Ράντονιτς με το «τέλος» του να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός είναι εντελώς «απροστάτευτος», ακόμα και από τη διοίκηση της ομάδας πλέον…

Όπως διαβάσατε στο σημερινό φύλλο της Livesport, οι οπαδοί του Τριφυλλιού τα… έψαλλαν στον Ράντονιτς ζητώντας την παραίτησή του.

Από την αντίδραση του «πράσινου» τεχνικού (σ.σ απάντησε στους οπαδούς πως η ομάδα θα βελτιωθεί) δείχνει ότι δεν έχει ενημερωθεί περί της αποδέσμευσής του από τη διοίκηση, αλλά κάτι τέτοιο, από ότι φαίνεται, δεν θα αργήσει να συμβεί.

Με τα μεταγραφικά να «καίνε» και τις (σοβαρές) υποχρεώσεις (σ.σ το Κύπελλο Ελλάδος) να πλησιάζουν επικίνδυνα… το θέμα του προπονητή δεν γίνεται να μην επιλυθεί άμεσα από τους «πράσινους».

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια στην Ευρωλίγκα και μετά από εκείνο, δεν αποκλείεται να πέσουν οι τίτλοι – τέλους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News