Παναθηναϊκός: Το σύστημα του Ιβάν που θα φέρει τα γκολ - Ποιες οι αλλαγές

Παναθηναϊκός: Όσα πήρε από τους μέσους του στον πρώτο γύρο

Ο Παναθηναϊκός αν πρέπει από κάπου να ξεκινήσει την… αντεπίθεσή του , αυτό το «κάπου» είναι να λύσει το πρόβλημά του στο γκολ.

Το Τριφύλλι είχε σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του α’ γύρου του πρωταθλήματος, ξεκίνησε με γκολ ακόμα και στα πρώτα ματς του β’ γύρου (ανεξάρτητα από τις γκέλες κόντρα σε Ιωνικό – ΟΦΗ) , αλλά στα τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αστέρα έμεινε στο «0»!

Ο Γιοβάνοβιτς με το πέρασμα του Μαντσίνι στην αρχική ενδεκάδα και την επαναφορά του Μπερνάρ στη θέση «10» ελπίζει πως η ομάδα του θα βρει ρυθμό και πάλι στο γκολ. Θα ζητηθεί από τον Βραζιλιάνο, πάντως, να γίνει πιο κυνικός και να δοκιμάσει με μεγαλύτερη συχνότητα να σκοράρει, μιας και πρόκειται για έναν ικανότατο παίκτη.

Το σύστημα «4-2-3-1» φαίνεται πως ταιριάζει περισσότερο στο Τριφύλλι και εκτός απροόπτου, αυτό θα δοκιμάσει ο Σέρβος προπονητής στο παιχνίδι με την Λαμία.

Το βασικότερο δίλημμα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού εντοπίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Οι Παλάσιος, Μαντσίνι και Μπερνάρ φέρεται να έχουν «κλειδώσει» στην αρχική ενδεκάδα, αλλά παραμένει ανοικτό το ερώτημα «Σπόραρ ή Ιωαννίδης».

Ο Σλοβένος είναι ντεφορμέ, ο Ιωαννίδης βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, όμως, ο πρώτος είναι πιο επικίνδυνος εντός περιοχής , καθώς ο δεύτερος έχει χάσει σημαντικά τετ α τετ απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΣ και Αστέρα. Μπέρδεμα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News