Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο του Αϊτόρ, ο Αλαφούζος και το ισπανικό «ντου»

Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο του Αϊτόρ, ο Αλαφούζος και το ισπανικό «ντου»

Ενα από τα θέματα τα οποία θέλει να βάλει στη σειρά του ο Παναθηναϊκός, είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν.

Με το πιο… καυτό να είναι αυτό του Αϊτόρ, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο για το Τριφύλλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, με την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού θέλει να… τελειώνει άμεσα και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Απαντες γνωρίζουν ότι όσος χρόνος περνάει είναι εις βάρος του Τριφυλλιού, είτε αγωνιστικά είτε οικονομικά.

Παράλληλα, η εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι μετά το αφιέρωμα της As, πολλές ισπανικές ομάδες θα… παίξουν μπάλα για να τον διεκδικήσουν.

Εκτός συνόρων αναγνώριση σε Αϊτόρ: «Ένας από τους μεγάλους σταρ του Παναθηναϊκού»

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Αϊτόρ στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στην Ισπανία με την ηλεκτρονική έκδοση της As να χαρακτηρίζει ως σούπερ σταρ τον ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

” Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ξεκίνημα της σεζόν στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μόνο νίκες στα παιχνίδια της και αυτή η περίοδος των επιτυχιών δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την συμμετοχή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος από πέρσι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και είναι ένας από τους μεγάλους σταρ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο εξτρέμ από την Βαρκελώνη που ξεκίνησε την πορεία του στη Μπαρτσελόνα, μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ σε 5 αγωνιστικές, έχει μεγάλη συμμετοχή στα γκολ της ομάδας του και στην Αθήνα ήδη του έχουν δώσει ένα παρατσούκλι. ”Ο ασταμάτητος μαέστρος”.

Εξάλλου από πέρσι είχε σπουδαία νούμερα. Εννιά γκολ και 10 ασίστ με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκλεισε μια περίοδο οκτώ ετών χωρίς τρόπαιο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στον τελικό ο Αϊτόρ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Φυσικά ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει την συνεργασία τους αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News