Παναθηναϊκός: Το «στοπ» του Γιοβάνοβιτς στην πώληση του Μαουρίσιο

Μαουρίσιο, επικίνδυνες αποστολές...

Η δημοσιογράφος Βασίλης Μοιρώτσος σχολίασε την παρουσία του Μαουρίσιο και εξηγεί τους λόγους που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρνήθηκε την πώλησή του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»:

Έχασε τη θέση του ο Μαουρίσιο στην ενδεκάδα από το δίδυμο Ρούμπεν – Αλεξανδρόπουλο.

Και όταν αποφάσισε ο Γιοβάνοβιτς να παίξει με τριάδα στη μεσαία γραμμή, με έναν αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς, πάλι ο Βραζιλιάνος δεν βρήκε θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Ήταν, όμως, πάντα εκεί. 12ος, 13ος, 14ος παίκτης. Έμπαινε σε εύκολα ή σε δύσκολα. Μπήκε στα δύσκολα που έβαλε η Λαμία την περασμένη Δευτέρα και έκανε τη διαφορά. Με ένα κερδισμένο πέναλτι και ένα γκολ. Και χθες επέστρεψε –δικαίως –στην ενδεκάδα. Ναι, ο Μακέντα είχε κάνει τη δουλειά με τα δύο γκολ, αλλά ο Μαουρίσιο ήταν παντού. Σε άμυνα κι επίθεση. Στον έλεγχο του ρυθμού. Στην οργάνωση. Στη δημιουργία του δεύτερου γκολ. Στο πρεσάρισμα.

Μια εμφάνιση που δίνει την απάντηση στο γιατί ο Γιοβάνοβιτς έβαλε μεγάλο «στοπ» στην καλοκαιρινή του πώληση. Μια εμφάνιση που αποδεικνύει την τεράστια ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή που αθόρυβα καταφέρνει να κάνει τη διαφορά, ακόμα και αν διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News