Παναθηναϊκός: Το στοίχημα του κλειστού διετούς συμβολαίου

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Ράντονιτς και οι παίκτες «κλειδιά»

Πρόκληση μεγάλη ο Παναθηναϊκός για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού στην Αθήνα δεν πρόκειται να του απλωθεί ομπρέλα προστασίας όπως του συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Του αναγνωρίζουμε ότι επέλεξε να βγει από την comfort zone του Ερυθρού Αστέρα για να πάει κάπου που τα πράγματα είναι τεταμένα λόγω όσων έχουν συμβεί την τελευταία διετία.

Στο Βελιγράδι είχαν δώσει στον έμπειρο τεχνικό τα κλειδιά της ομάδας εν λευκώ δίνοντας βάση στο ότι συνεργάζονταν με κάποιον γνώστη της Euroleague που είχε αφήσει καλά δείγματα γραφής με ομάδες περιορισμένου μπάτζετ.

Η μαγκιά του ήταν ότι μπορούσε να πάρει το 100% κάθε αθλητή του κάτι που ανέβασε το κασέ του και τον διαφήμισε στην πιάτσα.

Στην πράσινη ΚΑΕ σίγουρα μέτρησε υπέρ του το γεγονός ότι πέρσι στην κόντρα με την ισχυρή Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην Αδριατική Λίγκα, θριάμβευσε.

Το στοίχημα για τον Ράντονιτς είναι το «κλειστό διετές» που του έδωσε να υπογράψει ο Παναθηναϊκός. Θα δούμε σύντομα αν το εξαντλήσει γιατί τέτοιες συμφωνίες ο σύλλογος έκανε και με άλλους, όμως μετά από μήνες έψαχνε τα λεφτά για να τους αποζημιώσει!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News