Παναθηναϊκός: Το «σοκ» στην Τρίπολη και ο «πόλεμος»

Πρόκληση Αστέρα προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Θα σας γαμ... στη Λεωφόρο»

Τεράστιο σοκ ο τρόπος που έχασες το τρίποντο στην Αρκαδία, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, απεναντίας τώρα αρχίζουν όλα και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους που δεν σε τρομάζουν κιόλας.

Εκτός αν εσείς θεωρείται grande φαβορί για Ευρώπη ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, την ώρα που ο Άρης που ήταν η πιο σταθερή ομάδα απ΄ όλες περισσότερο απασχολεί για τις πολύ φιλικές σχέσεις που έχει με το…σύστημα.

Η σειρά είναι πόλεμος, σαφώς στην Τρίπολη τραυματίστηκες βαριά, αιμορραγείς αλλά ακόμα δεν έχεις «τελειώσει», υπάρχει κλάση στο ρόστερ και κάμποσοι θιγμένοι εγωισμοί (αρκεί να θελήσουν να δείξουν πράγματα) που μπορούν να «σπρώξουν» την ομάδα στην Ευρώπη και να φτιάξουν μαζί της έστω ΜΙΑ ανάμνηση που θα αξίζει τον κόπο να αναφερόμαστε μετά από χρόνια αναφερόμενοι σε μια ακόμα χαμένη σεζόν.

Στην Τρίπολη Μακέντα, Χουάνκαρ ήταν φωτιά και λαύρα, περιμένεις τις επιστροφές σημαντικών παικτών, μπας και καταφέρεις να σώσεις ότι σώζεται, έστω και την ύστατη ώρα. Αρκεί να βρεθεί λύση στο θέμα νοοτροπίας που έχεις, όταν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που πετυχαίνεις γκολ, γυρνάς πίσω για να κρατήσεις το αποτέλεσμα.

Συνήθως τα καταφέρνεις, αλλά κάποια στιγμή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Στο διάστημα που δεν δεχόσουν γκολ ο Σωκράτης Διούδης ήταν απίθανος, δεν ήταν ότι είχες την σούπερ αμυντική λειτουργία.

Στην Τρίπολη διακρίναμε άγχος μεγάλο ακόμα κι όταν μπροστά στο σκορ, καταγράψαμε φάση κάπου στο 87′ όπου ΤΡΕΙΣ παίκτες δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα έξω από την περιοχή. Μετά τι ψάχνουμε να βρούμε…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News