Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό της απόκτησης του Γερεμέγεφ!

Παναθηναϊκός: Το σκεπτικό της απόκτησης του Γερεμέγεφ!

Το newspao.gr αναλύει το σκεπτικό των πρασίνων γύρω από τη μεταγραφή του πρώτου σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος…

ΑΝ επαληθευτεί το δημοσίευμα από τη Σουηδία για τον Γερεμέγεφ, τότε, ο Παναθηναϊκός θα έχει «κλείσει» ένα σπουδαίο deal με μόλις 300 χιλ. ευρώ (ο παίκτης έχει αξία 2,5 εκατ. ευρώ).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές για… κάβα, τους Τορό και Γερεμέγεφ. Για τον τελευταίο είναι ξεκάθαρο από την στατιστική του πως στο αίμα του ρέει το… γκολ, αλλά δεν είναι νιάτο. Είναι 29 ετών, θα έλεγε κανείς πως αν ήταν να διακριθεί σε εθνικό επίπεδο στη χώρα του, αυτό θα είχε συμβεί ήδη (αλλά ποτέ δεν ξέρεις).

Δεν είναι σίγουρο αν το Τριφύλλι έχει βρει νέο… Μπεργκ, αλλά μάλλον, πάει να βρει… Βαν Βέερτ στην Σκανδιναβία. Έναν αποτελεσματικό ποδοσφαιριστή με υψηλούς αριθμούς, σε χαμηλή τιμή.

ΑΝ – όπως λέγεται, γιατί τίποτε δεν είναι επίσημο – «κλείσει» στους πράσινους και δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, τότε, οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν με τον καιρό μια πιο ασφαλή εικόνα για το νέο τους παίκτη. Και χώρος στο ρόστερ θα υπάρχει για τη νέα σεζόν, υπό την προϋπόθεση πως ο Αργύρης Καμπετσής θα βρει νέα ομάδα.

Ο Γερεμέγεφ είναι μια λύση – πολυτελείας για 3ος επιθετικός σε μια ομάδα και με αυτόν τον τρόπο, από το καλοκαίρι ο Γιοβάνοβιτς θα έχει στα χέρια του έτοιμη την «τριάδα» των σέντερ φορ (σαφέστατα υπάρχει και η περίπτωση του Μπιλάλ για τον οποίο υπάρχει συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο), αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό με τον Σπόραρ και κυρίως τον Ιωαννίδη.

Αντίστοιχα, ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού θα κληθεί να πάρει απόφαση και με τον Τορό, ο οποίος αγωνίζεται στον Λεβαδειακό. Είναι εξτρέμ, μια θέση στην οποία υπάρχει τεράστια ανάγκη ενίσχυσης. Οπότε, είτε θα ενσωματωθεί και αυτός, στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, είτε θα δοθεί εκ νέου δανεικός, είτε θα βγει στη… βιτρίνα για πώληση!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News