Παναθηναϊκός: Το σενάριο για Μπόρε και τα εξωπραγματικά λεφτά

Παναθηναϊκός: Το σενάριο για Μπόρε και τα εξωπραγματικά λεφτά

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με την περίπτωση του επιθετικού της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ράφαελ Μπόρε, ωστόσο μια τέτοια μεταγραφή αποτελεί όνειρο για ελληνικό σύλλογο.

Ο Ράφαελ Μπόρε είναι 27 χρονών κι αγωνίζεται στην Bundesliga για λογαριασμό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι ικανότητές του είναι εξαιρετικές και σίγουρα μιλάμε για έναν παίκτη που αν ερχόταν στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, όπως ακούστηκε, θα έπαιζε κυριολεκτικά περπαντώντας.

Ωστόσο το σενάριο αυτό είναι ένα μεγάλο όνειρο για τους πράσινους, διότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει βάλει τιμή στον ποδοσφαιριστή που φτάνει τα 16 εκ ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο οι πράσινοι να διαθέσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό και να φέρουν τον Κολομβιανό στην Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός είχε συνδεθεί με τον Μπόρε. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο Κολομβιανός δε θέλει να παραμείνει στη Γερμανία και έχει βάλει τον ατζέντη του σε διαδικασία εύρεσης νέας ομάδας.

Μία εξ’ αυτών ήταν και το Τριφύλλι, καθώς ο ατζέντης του σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Ελλάδα τον πρότεινε στους πράσινους. Μάλιστα άνθρωπος του συλλόγου είχε επικοινωνία με τον Μάρτιν Αραόθ, για να μάθει για τις απαιτήσεις του πελάτη του σε περίπτωση συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δε συζητάει το ενδεχόμενο να τον δώσει δανεικό αλλά μόνο να τον πουλήσει. Άλλωστε κάπως έτσι απέρριψε και την πρόταση της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία δεν έδινε λεφτά, για να αγοράσει τον παίκτη. Πάντως η Τιγκρές δίνει 12 εκ ευρώ στους Γερμανούς, όμως αυτό το ποσό δεν τους καλύπτει.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι πράσινοι αν ήθελαν να διεκδικήσουν τον Κολομβιανό θα μπορούσαν μόνο μέσω ενός δανεισμού, αλλά εφόσον η Άιντραχτ δεν το συζητάει αυτό το ενδεχόμενο, τότε ο Μπόρε ήταν ένα ωραίο όνειρο που δε θα υλοποιηθεί ποτέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News