Παναθηναϊκός: Το ρόστερ μίκρυνε, αλλά εμπιστοσύνη στον Ιβάν...

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά. Έχασες τον Φραν Βέλεθ, αλλά το χειρότερο είναι πως το κέντρο σου έχει ξεδοντιαστεί για τα καλά.

Χωρίς Μαουρίτσιο, Γκατσίνοβιτς και με αμφίβολο τoν Βιγιαφάνιες θα ρισκάρεις στα προκριματικά με χαφ που δεν θα έχουν αφομοιωθεί και πριν μάθουν τα ονόματα των συμπαικτών τους θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά για να βρεθείς στους ομίλους του Κόνφερενς.

Έφυγαν και οι Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, οπότε πρέπει να προσεύχεσαι να είναι υγιείς οι Αϊτόρ-Παλάσιος αφού και οι αναπληρωματικοί τους θα προκύψουν σε μερικές μέρες.

Το ρόστερ έχει μικρύνει, αν και όλοι έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή ότι και καλούς παίκτες θα βρει και η πορεία του κλαμπ θα είναι ανοδική.

Όμως με τους τόνους εσωστρέφειας που έχουν μαζευτεί πάνω από το κλαμπ το μόνο που δεν θες είναι να υποθηκεύσεις το μέλλον σου παθαίνοντας κανά πατατράκ από καμιά…Γκαμπάλα κάτι που θα ελευθερώσει απίστευτη τοξικότητα πριν καν το τόπι τσουλήσει στο χορτάρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News