Παναθηναϊκός: Το προφανές για αντι-Παλάσιος και η έκπληξη

Ομιλία Γιοβάνοβιτς: Τι είπε στα αποδυτήρια μετά την ήττα

Ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο και ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στη ρεβάνς της Λεωφόρου την επόμενη Πέμπτη.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπάρχουν δύο επιλογές και ο Σέρβος προπονητής καλείται να επιλέξει την καταλληλότερη.

Η πρώτη επιλογή είναι ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει με τους Μπρινιόλι στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ.

Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος και Τσέριν ενώ η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους Βαγιαννίδη δεξιά, Αιτόρ αριστερά και τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

Η δεύτερη επιλογή διαθέτει και μία μεγάλη έκπληξη. Σε αυτήν, η άμυνα και το κέντρο παραμένουν ως έχουν. Όσον αφορά στην επίθεση υπάρχει η σκέψη να ξεκίνησει ο Αιτόρ δεξιά, ο Γκάνεα ως αριστερός εξτρέμ και ο Ιωαννίδης ως φορ.

Πάντως η πρώτη επιλογή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες καθώς ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία ενώ και στο πρώτο παιχνίδι με την Σλάβια μπήκε ως αλλαγή και τα πήγε πολύ καλά.

Ο μικρός δουλεύει πολύ και είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News