Παναθηναϊκός: Το «προχωρούν» για Τόμας Μπεντινέλι

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μπεντινέλι

Δεν είναι μόνο φιλολογικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τόμας Μπεντινέλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια περίπτωση που αποκάλυψε το newspao.gr.

Αν και η σεζόν για τον Παναθηναϊκό είναι σε πλήρη εξέλιξη, εντούτοις οι επιτελείς του έχουν ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Και μπορεί ο Πιέρ Ντρεοσίνα ρίχνει ξανά το βάρος του στην αγορά της Γαλλίας που γνωρίζει καλύτερα και από την οποία άλλωστε το «τριφύλλι» ενισχύθηκε τον Ιανουάριο, ωστόσο δεν λείπουν οι προτάσεις-εισηγήσεις από το «παζάρι» της Σούπερ Λίγκας.

Είναι διασταυρωμένο ότι στη λίστα του τεχνικού τιμ είναι μεταξύ άλλων η περίπτωση του Τόμας Μπεντινέλι, του 28χρονου μεσοεπιθετικού του Απόλλωνα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι.

Το «προχωρούν» για Τόμας Μπεντινέλι

Φέτος ο Μπεντινέλι διανύει μια γεμάτη χρονιά, με 25 μέχρι τώρα συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ σύμφωνα με τη Realnews, το δε τσεκάρισμά του από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως δεν θα παραμείνει στα επίπεδα του φιλολογικού ενδιαφέροντος.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News