Παναθηναϊκός: Το... πουλέν του Πεδουλάκη τον οδηγεί στον τελικό!

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 93-86: Η κριτική των πρασίνων

Εξαιρετικός στον ημιτελικό Κυπέλλου ο Μπεν Μπεντίλ. Το… πουλέν του Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι στη 2η σεζόν του στο τριφύλλι αποδεικνύεται μια τιμιότατη λύση πάγκου.

Μια μεταγραφή που επί της ουσίας έκλεισε την ημέρα που ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τις τύχες του Τριφυλλιού για μια ακόμα φορά το καλοκαίρι του 2019.

Ο πρώτος Γκανέζος που έπαιξε στο ΝΒΑ είναι μία εξαιρετικά value for money λύση, το συμβόλαιό του δεν ακουμπά καν τα 200.000 € τον χρόνο.

Ο Πεδουλάκης, ο οποίος ανακάλυψε και εξέλιξε εντυπωσιακά τον σέντερ από την Γκάνα, υποστηρίζει ότι το ταβάνι του είναι πολύ πιο ψηλό από ό,τι έχει δείξει έως τώρα και πως σε μια ομάδα με καλύτερους κοντούς και γενικά πολύ πιο ποιοτικούς συμπαίκτες και ο ίδιος θα ανέβει επίπεδο και θα προσφέρει λύσεις πρώτης γραμμής στον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, πρόκειται για ένα σούπερ πολυεργαλείο, που μπορεί να παίξει άνετα στο 4 και στο 5, με τις επιδόσεις του στο τρίποντο να είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτες.

Αντί επιλόγου, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι εάν υπάρχει προπονητής στην Ελλάδα, που ξέρει να βρίσκει και να αναδεικνύει παίκτες τύπου Μπεντίλ, αυτός δεν είναι άλλος από τον Πεδουλάκη γι’ αυτό ας θυμόμαστε τα κολακευτικά του σχόλια για τον αθλητή.

Τα παραδείγματα του παρελθόντος με τον κόουτς είναι τρανταχτά. Από τον Αντρέ Χάτσον και τον Πιτ Μάικλ, έως τον Στεφάν Λάσμε, τον Τζέιμς Γκιστ και τον Μπεντίλ, η λίστα είναι μακρά…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News