Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Ράντονιτς και οι παίκτες «κλειδιά»

Παναθηναϊκός: Το πλάνο του Ράντονιτς και οι παίκτες «κλειδιά»

Οι 70 πόντοι στην επίθεση θα είναι ο στόχος στο ξεκίνημα της σεζόν.

Νομίζουμε ότι πάνω σε αυτό το νούμερο (με την προϋπόθεση ότι θα είσαι τουλάχιστον αξιοπρεπής στην άμυνα) οι περισσότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα, ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ θα έχουν δυσκολίες να σε ακολουθήσουν.

Επιπλέον εφόσον υπάρξουν (που θα υπάρξουν) ευκαιρίες για ανοιχτό γήπεδο, οι πράσινοι πρέπει να τρέξουν και κυνηγήσουν εύκολο σκορ το οποίο εγγυώνται θεωρητικά Λι και Ουόλτερς που θα έχουν τα κλειδιά στο «1».

Τι κι αν η ομάδα θα είναι «του κουτιού», τι κι αν οι παίκτες θα χρειαστούν χρόνο για να μάθουν τα συστήματα και τον τρόπο παιχνιδιού του συμπαίκτη τους, αν τα παραπάνω γίνουν με τις σωστές προϋποθέσεις τότε κάμποσες νίκες θα έρθουν στο ξεκίνημα.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει πιο «φυσική» και αθλητική ομάδα σε σχέση με την περσινή βερσιόν κι αυτό στο σύγχρονο μπάσκετ σημαίνει ταχύτητα, ενέργεια, μις ματς τα οποία συνεπάγονται ελεύθερα σουτ τα οποία με την σειρά τους μεγαλώνουν τις πιθανότητές σου για επιτυχίες, αρκεί οι παίκτες σου να μην βλέπουν το καλάθι ως κουμπότρυπα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News