Παναθηναϊκός: Το πλάνο για Παλάσιος

Βόλος - Παναθηναϊκός 1-5: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, ωστόσο αναμένεται σταδιακά να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν μετά την άδειά τους στις προπονήσεις με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αρχίζει σιγά-σιγά να τους βάζει όλο και περισσότερη ένταση. Στόχος είναι η ετοιμότητά τους στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα ο Σεμπάστιαν Παλάσιος που είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού είναι να μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς κι εκείνος.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται να λάβει μέρος σε κάποιο από τα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, ενώ θα είναι αγωνιστικά έτοιμος μέχρι την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News