Παναθηναϊκός: Το πλάνο χωρίς πολλές μεταγραφές

Παναθηναϊκός - Ζενίτ: Αυτός ο παίκτης ξεχώρισε - Ποια η έκπληξη

Προσωπικά παρότι οι επιλογές των Αμερικανών δεν μας ξετρελαίνουν το πλάνο του Παναθηναϊκού, σε μία λογική να δημιουργήσουμε έναν ελληνικό κορμό ο οποίος θα μας επιτρέψει να έχουμε συνέχεια δίχως να χρειαστούμε πολλές μεταγραφές, κάθε άλλο παρά μας χαλάει.

Το να δημιουργείς ομάδα με ελληνική βάση, σου προσφέρει την ασφάλεια πως αν αυτός ο κορμός δέσει, μπορείς με έξυπνες επιλογές και με πολύ δουλειά να ανέβεις επίπεδο.

Αποκτάς στην καθημερινότητα σου ισχυρές δομές, δημιουργείς σύνολο, ισορροπίες και ψάχνεις την εξέλιξη σου χωρίς να είναι απαραίτητες οι οικονομικές υπερβάσεις.

Σε αυτήν την λογική στηρίζεται εδώ και 2 χρόνια ο μόνιμος πρωταθλητής και πέρσι αποδείχτηκε ότι πήρε ένα δρόμο που μπορεί να αποδώσει, με τίμημα βέβαια κάμποσες ήττες στην Ευρωλίγκα. Αναζητώντας την ωρίμανση των Μαντζούκα, Μποχωρίδη, Κασελάκη, Παπαγιάννη, το κόστος που πληρώνεις είναι βαρύ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News