Το πιο ακριβό συμβόλαιο στο νέο προπονητή - Ποιο το ποσό

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του στα δύο τελευταία ματς των playoffs, απέναντι σε Άρη και Ολυμπιακό, μετά τη χθεσινή απόφαση για άμεσο «διαζύγιο» με τον Λάζλο Μπόλονι.

Η διοίκηση τις επόμενες μέρες θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για τους ανθρώπους που θα «χτίσουν» την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν. Το πρώτο θέμα που θα ξεκαθαρίσει είναι αυτό του γενικού διευθυντή.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει επαφή με τον Πιέρ Ντρεοσί, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, για να διαπιστωθεί αν θα συνεχίσουν μαζί.

Σε περίπτωση παραμονής του Γάλλου, θα έχει λόγο στην αναζήτηση του διαδόχου του Μπόλονι, αλλά δεν θα πάρει ο ίδιος την απόφαση. Θα κάνει τις προτάσεις του, αλλά ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στη διοίκηση.

Για το νέο προπονητή, που όλα δείχνουν πως θα είναι ξένος, υπάρχει πρόθεση της διοίκησης να δοθεί ενδεχομένως το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα.

Περίπου 500.000 με 700.000 ευρώ συνολικά με το τεχνικό τιμ, εφόσον βρεθεί η κατάλληλη επιλογή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News