Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της μεταγραφής Σάρλια

Οριστικό! Στον Παναθηναϊκό ο Ζβόνιμιρ Σάρλια!

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια θα είναι η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετές και θα ενσωματωθεί με την επιστροφή της αποστολής από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ο 25χρονος Κροάτης αποχώρησε από την Ανκαραγκουτσού και αποτελεί επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αν και δεξιοπόδαρος, μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός στόπερ, ενώ έχει ύψος 1,89μ.

Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της μεταγραφής Σάρλια

Το χρονικό της απόκτησης του Ζβόνιμιρ Σάρλια από τον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Σαρλια είναι ένας τους τρεις παίκτες της λίστας που είχε δώσει ο Γιοβάνοβιτς, η καθυστέρηση ήταν επειδή η ομάδα του χρωστούσε λεφτά. Έκανε προσφυγή, πήγε στην FIFA η Ανκαραγκουτσού συμβιβάστηκε, έμεινε ελεύθερος και κατόπιν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Είναι επιλογή του προπονητή, έχει πάρει πληροφορίες από την Μπελούπο. Είναι δεξιοπόδαρος, ψηλός, έχει καλή τεχνική για στόπερ, πολύ καλό τακλιν αλλά είναι μόνο 24 ετών και δεν έχει τις εμπειρίες. Βέβαια, έρχεται για συμπληρωματική λύση. Ο Γιοβανοβιτς βλέπει σε αυτόν στοιχεία που δεν έχουν οι άλλοι αμυντικοί του Παναθηναϊκού, ενώ έρχεται από γεμάτη σεζόν», είπε μεταξύ άλλων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News