Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Μαντσίνι-Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαντσίνι - Στο κόλπο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

O Ντάνιελ Μαντσίνι ολοκλήρωσε τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25/1), Παναθηναϊκός και Άρης ήρθαν σε πλήρη συμφωνία για την μεταγραφή του παίκτη, η οποία θα στοιχίσει κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, αφού πέρα από τα χρήματα που θα πάρουν οι Θεσσαλονικείς προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης 20% που διατηρούσε η Μπορντό.

Ο Αργεντινός, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση των «κιτρίνων» ενόψει Ολυμπιακού, βρέθηκε στην Αθήνα πιέζοντας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν το όνομά του στο μπλοκάκι του απ το καλοκαίρι καθώς ήταν στα ονόματα που τον ενδιέφεραν πολύ.

Οι συνθήκες όμως εκείνη την περίοδο δεν ήταν γόνιμες για να μπει το τριφύλλι σε μία τέτοια διαδικασία.

Η περίπτωσή του εντούτοις παρέμεινε ψηλά κι όταν διαπιστώθηκε πως υπήρχε πλέον πρόσφορο έδαφος έγινε η κίνηση που χρειαζόταν κι άρχισαν να τρέχουν οι εξελίξεις.

Με πληροφορίες από SportDay

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News