Παναθηναϊκός: Το παν είναι η εικόνα και η συνέχεια

Παναθηναϊκός: Το παν είναι η εικόνα και η συνέχεια

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίζει τέτοιου είδους αγώνες, σαν τον αποψινό με την ισχυρή Ρεάλ από την μια στιγμή στην άλλη.

Απαιτείται χρόνος προκειμένου να μπει το τρένο στις αγωνιστικές ράγες που θέλει ο Ντέγιαν Ράντονιτς και, εν ευθέτω χρόνω, να αποκτήσει το know how από παρόμοιες καταστάσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά από μια τραυματική διετία, το πρώτο ζητούμενο για τον προπονητή και τους παίκτες είναι η απόδοση.

Η βελτίωση δηλαδή από βδομάδα σε βδομάδα, η εξέλιξη των συνεργασιών (αμυντικών κι επιθετικών) και η αποτύπωση της προόδου, που επιτελείται μέσα από τις προπονήσεις.

Οι νίκες σε “κλειστούς αγώνες” και το “διάβασμα” των καταστάσεων θα προκύψουν σε δεύτερο χρόνο.

Προς το παρόν, ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδεικνύει στον εαυτό του ότι γίνεται καλύτερος, ως σύνολο. Είδαμε καλά πράγματα είναι η αλήθεια απέναντι σε Ζαλγκίρις, Ιωνικό αλλά προφανώς η Ρεάλ μέσα στο σπίτι της είναι πολύ πιο δύσκολο τεστ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News