Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό λάθος που δεν διορθώθηκε!

Παναθηναϊκός: Καρλίτος-Μακέντα στον πάγκο. Ε, και;

Ο Παναθηναϊκός παίζει την ποδοσφαιρική του επιβίωση στη σεζόν με βασικό σέντερ φορ τον Φώτη Ιωαννίδη.

Από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος, στα τρία το τριφύλλι δεν είχε ούτε έναν επιθετικό στον πάγκο, επειδή αποφάσισε να παίξει με την φωτιά μετά τον τραυματισμό του Φεντερίκο Μακέντα και δεν κάλυψε το κενό που δημιουργήθηκε έπειτα και από το τρομερό ντεφορμάρισμα του Καρλίτος.

Η επιστροφή Μακέντα που έλαβε χώρα στο ματς με την ΑΕΚ είναι πιο σημαντική από ότι πιστεύει η πλειοψηφία.

Ο Ιταλός γεμίζει με την εμπειρία του τον πάγκο, μπορεί οι οπαδοί να τον έχουν ξεχάσει σχεδόν αλλά τουλάχιστον είναι μια έξτρα λύση και σίγουρα είναι προτιμότερο ο Ιβάν να χρησιμοποιεί τον παίκτη σε θέση που κατέχει από το να κάνει πειράματα με τον Παλάσιος στη θέση του.

Ο Κίκο μαζί με τον Καρλίτος δεν άφησαν τις προάλλες τους αμυντικούς του Οφρυδόπουλου να ξεμυτίσουν από την περιοχή τους από το φόβο μην γίνει η ζημιά που παραλίγο να καταγραφεί στην φάση που χάθηκε από τον Ισπανό όταν ο τελευταίος έβαλε παραπάνω φάλτσα απ΄ όσα χρειαζόταν κι η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Στάνκοβιτς.

Στο κάτω-κάτω είναι και θέμα ποσοτικό, καλύτερα να μπορείς να ανακατέψεις την τράπουλα έχοντας στα χέρια σου τρεις επιθετικούς, παρά να προσεύχεσαι μην τυχόν σου πάθει κάτι ο Ιωαννίδης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News