Παναθηναϊκός: Το μείον στη δημιουργία και ο γκαρντ που θέλει

Παναθηναϊκός: Το μείον στη δημιουργία και ο γκαρντ που θέλει

Ένας διπρόσωπος Παναθηναϊκός βρήκε τη χαμένη του συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά και νίκησε 74-61 το αξιόμαχο Λαύριο, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ, που γίνεται στην Πάτρα.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του ματς στο δεύτερο δεκάλεπτο, φτάνοντας ακόμη και στο +20 (53-33) στην αρχή του δεύτερου μέρους. Ωστόσο, στη συνέχεια χαλάρωσαν επικίνδυνα, επιτρέποντας στην ομάδα του Σερέλη να πλησιάσει μέχρι το -3 (53-50), στο 32’. Από εκείνο το σημείο και μέχρι τη λήξη, οι παίκτες του Πρίφτη ανέκτησαν τα ηνία και έφτασαν στο ροζ φύλλο.

Το μείον στη δημιουργία και ο γκαρντ που θέλει

Ενα… μείον από το χθεσινό παιχνίδι, ήταν το πρόβλημα στη δημιουργία, το οποίο έχει να κάνει τόσο με την έλλειψη χημείας των υπολοίπων με τον Νεμάνια Νέντοβιτς όσο κι από το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους υπάρχοντες περιφερειακούς δεν έχουν ως πρώτο μέλημα τη δημιουργία.

Για να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, δηλαδή να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα σε εκτέλεση και δημιουργία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, είναι δεδομένο πως χρειάζεται έναν πόιντ γκαρντ που θα “κοιτάζει” περισσότερο τους συμπαίκτες του παρά το καλάθι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News