Παναθηναϊκός: Το μεγάλο μείον με τον Οκάρο που κατάντησε βαρίδι

Αδιανόητο: Ο Οκάρο Γουάιτ μετρούσε 10/10 βολές στην Ευρωλίγκα πριν χάσει τις κρίσιμες!

Η αδυναμία του Οκάρο Ουάιτ να ανταποκριθεί σε ρόλο αντι-Μήτογλου είναι ακόμα ένα μεγάλο μείον που κουβαλά ο πρωταθλητής από το ξεκίνημα της σεζόν.

Παρότι ο Αμερικανός ξεκίνησε ελπιδοφόρα στο τουρνουά της Πάτρας που έδωσε στους πράσινους το Σούπερ Καπ, η συνέχεια ήταν πολύ κατώτερη.

Σε εκείνα τα παιχνίδια του φθινοπώρου ο παίκτης έδειχνε ένας άρτιος τεχνικά ψηλός του οποίου η πλαστικότητα και η αντίληψη του παιχνιδιού βρισκόταν κοντά στο επίπεδο του Ντίνου Μήτογλου (άκρως κολακευτική η αναφορά που γινόταν τότε για τον Οκάρο, αφού ο αποχωρήσαντας Έλληνας φόργουορντ προερχόταν από σούπερ σεζόν που του χάρισε βαρβάτο συμβόλαιο στην Ιταλία).

Εκεί που ο Αμερικανός έδειχνε αποτελεσματικός στο lowpost όντας ψηλός με «ραφιναρισμένο» παιχνίδι στο καλάθι (αυτό το είδους ψηλού που θα ακουμπήσεις με ασφάλεια τη μπάλα επάνω του βαθιά στο ζωγραφιστό) με το που άρχισαν τα επίσημα…έριξε τον διακόπτη.

Ανεξήγητη η κάθετη πτώση του που έχει σοβαρά…απόνερα στα πλάνα του προπονητή. Ενθυμούμενοι τα χρόνια του στον Αρη, τις καλές του χρονιές στη Ρωσία και την ηλικία του θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να αποτελέσει απλά ένα σκαλοπάτι για κάπου καλύτερα. Τελικά ο παίκτης κατάντησε…βαρίδι!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News