Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερωτηματικό της νέας σεζόν

Πρίφτης: «Προπονητής του Παναθηναϊκού για την επόμενη χρονιά!»

Με την άμυνα τι θα γίνει; Αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό ενόψει της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό!

Με Φλόιντ, Πέρι, Μεϊκόν του χρόνου ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί τον τρόπο που θα του επιτίθεται ο αντίπαλος όταν στις θέσεις 5, 1 και 2 της ελληνικής ομάδας θα βρίσκονται παιδιά που από Ευρωλίγκα δεν έχουν μυρωδιά! Κάτι μας λέει πως σε μερικούς μήνες ο κύριος όγκος των επιθετικών καταστάσεων των αντιπάλων θα αφορά κεντρικά PnR, ποντάροντας στην αδυναμία (; ) των πρασίνων να ανταπεξέλθουν.

Φέτος είδαμε πως οι αντίπαλοι κατάφερναν να βρίσκουν φως μέσα από αυτή την επιθετική κατεύθυνση ποντάροντας στη δημιουργία ανισορροπίας σημαδεύοντας την εύκολη αποφυγή πότε του Σάικς, πότε του Μακ και πότε του Νέντοβιτς.

Χωρίς τα …γεράκια Παπαπέτρου και Σαντ Ρος η δυσκολία στην αμυντική συμπεριφορά ήταν έντονη, συνταγή που μάλλον θα δούμε και φέτος αφού ουδείς εκ των νεοαποκτηθέντων διακρίνεται για την τάση να …κυνηγά τον αντίπαλο.

Ειδικά ομάδες που δουλεύουν πολύ με την αδύνατη πλευρά κι έχουν υπομονή να γυρίζουν μπάλα ψάχνοντας την έξτρα πάσα μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στα παιδιά του Δημήτρη Πρίφτη, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου όταν οι πρωταθλητές ακόμα θα…γνωρίζονται μεταξύ τους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News