Παναθηναϊκός: Το καλύτερο ματς, την κατάλληλη στιγμή

Αγωνία στον Παναθηναϊκό με Κώτσιρα!

Αρκετοί στάθηκαν στην καίρια βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα με την είσοδό του ο Φώτης Ιωαννίδης στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αυτός όμως που έκανε μακράν το καλύτερο φετινό του παιχνίδι ήταν ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο δεξιός μπακ των πράσινων αναχαίτισε τις περισσότερες επιθέσεις, είχε τις περισσότερες ανακτήσεις μπάλας, κάμποσα κλεψίματα, μετρήσαμε αρκετά τάκλιν.

Ξέχωρα από τα παραπάνω ζητούσε μπάλα, έκανε διαρκώς προωθήσεις, προσφέροντας πλάτος. Αν ήταν σε αντίστοιχη καλή μέρα κι ο Χουάνκαρ κάτι μας λέει ότι το κοινό δεν θα αγωνιούσε 80 λεπτά για να πάρει ο πρωτοπόρος κεφάλι στο σκορ.


Ακόμα κι οι επαφές του Γιάννη με τη μπάλα στη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν πολλές, ενδεικτικό πως αρκετό από το παιχνίδι των πράσινων πήγε δεξιά.

Εν κατακλείδι ένα σούπερ ματς από τον Κώτσιρα, το καλύτερο βάσει των αριθμών του στη διάρκεια της φετινής σεζόν, πρόσφερε πολλά ώστε να έρθει το τρίποντο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News