Παναθηναϊκός: Το κακό... καλό με Πρίφτη και οι μεταγραφές... υπεραξίες

Ο Πρίφτης είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητής Ευρωλίγκα

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει πολύ μεγαλύτερη προπονητική διαδρομή από τους Βόβορα, Κάτας, έχει συνεργαστεί ξανά με Διαμαντίδη-Αλβέρτη και σαφώς νιώθει σιγουριά υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο όσο οι δύο θρύλοι της ομάδας εγγυούνται με την παρουσία τους ομαλή μετάβαση στο… άγνωστο.

Άλλο καράβι ο Παναθηναϊκός, άλλο ο Άρης, η Ούνιξ και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Ο κόουτς έκανε το αγροτικό του και ελπίζουμε να εμφανιστεί αντάξιος των προσδοκιών. Το περιορισμένο μπάτζετ δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα όταν απλά φιλοδοξείς να κάνεις μια… τίμια πορεία στην Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους, ο ίδιος λέει πως ψάχνει παίκτες με κίνητρο και όραμα, που θα έχουν τις ίδιες απόψεις με τον ίδιο για το τι αντιπροσωπεύει η λέξη ευκαιρία, αθλητές που θα αξίζουν 1 ευρώ και θα παίξουν για 2 ή για 3 και θα γράψουν υπεραξίες.

Το καλό είναι πως το όριο των στόχων της ομάδας δεν έχει μπει ψηλά. Το κακό πως ένα brand σαν τον Παναθηναϊκό έχει πίεση ανεξαρτήτων συνθηκών που ο Πρίφτης δεν έχει βιώσει στις προηγούμενες δουλειές του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News